![]()
A) Acinonyx jubatus B) Felis catus C) Leptailurus serval D) Panthera leo
A) Amèrica del Sud B) Àsia C) Austràlia D) Àfrica
A) Boscos plujosos B) Muntanyes C) D deserts D) Praderies
A) Cocodrils B) Lops C) Àguiles D) Lleons
A) 10-12 anys B) 5-7 anys C) 20-25 anys D) 15-18 anys
A) Orelles petites B) Ungles toves C) Cua curta D) Patas llargues
A) Grup B) Matriu C) Colònia D) Solitaris
A) 5-7 B) 8-10 C) 2-4 D) 1
A) De mena poc preocupant B) Vulnerable C) En perill crític D) En perill
A) Gatet B) Cachorret C) Cachorret D) Cabró
A) Carnívora B) Insectívora C) Omnívora D) Herbívora
A) Pèrdua d'hàbitat B) Canvi climàtic C) Predació D) Caça furtiva
A) Peixos B) Ocells C) Rosegadors D) Antílops
A) 1 B) 2 C) 3 D) 4
A) Austràlia B) Països de l'Àfrica subsahariana C) Àsia D) Amèrica del Nord
A) 54–62 cm (21–24 polzades) B) 100–120 cm (39–47 polzades) C) 30–40 cm (12–16 polzades) D) 70–80 cm (28–31 polzades)
A) 9–18 kg (20–40 lliures) B) 25–35 kg (55–77 lliures) C) 3–6 kg (7–13 lliures) D) 50–70 kg (110–154 lliures)
A) Mitjançant l'olfacte. B) Utilitzant l'oïda. C) Mitjançant l'ecolocalització. D) Només amb la vista.
A) Menys de 1 metre (3 peus) B) Exactament 1,5 metres (4 peus i 11 polzades) C) Més de 2 metres (6 peus i 7 polzades) D) Al voltant de 3 metres (9 peus i 10 polzades)
A) Utilitzant glàndules olfactives a les seves potes. B) Rascan els arbres. C) Amb femta i saliva. D) Només a través de vocalitzacions.
A) Només durant els mesos d'hivern. B) Només a la primavera. C) Cada mes. D) Una o dues vegades a l'any, variant segons la regió.
A) Un mes B) Nou a dotze mesos C) Dos a tres mesos D) Sis a vuit mesos
A) Sis mesos d'edat B) Tres setmanes d'edat C) Un mes d'edat D) Dotze mesos d'edat
A) Una paraula llatina per a 'gat petit' B) Un terme francès per a 'animal tacat' C) Un nom tribal africà D) '(lobo-) cerval', que significa 'lince' en portuguès
A) Johann Christian Daniel von Schreber el 1776 B) Gregor Mendel C) Charles Darwin D) Carl Linnaeus
A) Tres B) Una C) Cinc D) Set
A) "Habitante del bosc" B) "Caçador ràpid" C) "Gat prim i delicat" D) "Bella criatura amb taques"
A) 2006 B) 1986 C) 1997 D) 2010
A) Por B) Habilitats de caça C) Agressivitat D) Docilitat
A) Egipte B) Sud-àfrica C) Kenya D) Nigèria
A) Blanc B) Marró C) Gris D) Negre
A) Namíbia B) Marroc C) Algèria D) Tunísia
A) Boscos plujosos B) Tundra C) Sabana D) Praderies
A) Complex d'àrees protegides de Dinder–Alatash B) Parc Nacional de Luambe C) Parc Nacional de Mudumu D) Parc Nacional de Khaudum
A) Poca interacció social B) Lluites territorials regulars C) Caça en grup freqüent D) Comunicació vocal constant
A) Un gruixut B) Un rugit fort C) Un xiulet agut D) Un bramido profund
A) 50–70% B) 10–20% C) 80–97% D) 30–40%
A) Cebra B) Girafa C) Elefant africà D) Rata de gespa africana
A) Quan arriben a l'edat adulta B) Al néixer C) Quan tenen sis mesos D) Després d'un mes
A) Herba B) Fulles C) Fruits D) Escorça
A) Als sis mesos d'edat B) Sis mesos després del naixement C) Un mes després del naixement D) Dues setmanes després del naixement
A) Després de deixar la seva mare B) Abans d'adquirir les seves dents canines permanents C) Només quan són completament adults D) Mai
A) Annex II B) Annex III C) Annex I D) No figura al CITES
A) La raça de gat Savannah. B) La raça de gat Siamès. C) La raça de gat Bengal. D) La raça de gat Persa. |