A) Hydrochoerus hydrochaeris B) Capybara capybara C) Rodentus maximus D) Porc espinel gegant
A) Àfrica B) Àsia C) Amèrica del Sud D) Austràlia
A) Matriu B) Ni C) Trivial D) Colla
A) Excavadores B) Naduadores C) Salvatelles D) Escaladores
A) Polluet B) Vedell C) Cerví D) Pollastre
A) 5 minuts B) 15 minuts C) 30 minuts D) 2 minuts
A) D deserts B) Zones humides C) Muntanyes D) Tundra
A) Trobar aliment B) Atreure parelles C) Mantenir la pell hidratada D) Regular la temperatura corporal
A) Al matí B) A l'alba i al vespre C) A la tarda D) A mitjanit
A) 3 B) 2 C) 5 D) 4
A) 15-20 anys B) 2-4 anys C) 8-10 anys D) 25-30 anys
A) Cavia B) Àligues C) Cangurs D) Dofins
A) Brasil B) Xile C) Argentina D) Perú
A) Dasyproctinae B) Caviidae C) Hydrochoerinae D) Myocastoridae
A) Mangador de roedores. B) Aquell que menja fulles fines o herbívor. C) Porc d'aigua. D) Porc feliç.
A) De 50 a 100 individus. B) De 1 a 5. C) Més de 200 individus. D) De 10 a 20, però pot arribar a incloure fins a cent individus.
A) Excreten oli en lloc de suor. B) Només estan presents a les seves potes. C) Es troben a la superfície de la seva pell peluda, cosa que és poc comú entre els rosegadors. D) Produeixen una fragància única.
A) De 5 a 15 kg B) De 35 a 66 kg (de 77 a 146 lliures) C) De 10 a 20 kg D) De 80 a 100 kg
A) 2n = 52, FN = 96 B) 2n = 44, FN = 78 C) 2n = 66, FN = 102 D) 2n = 60, FN = 110
A) De 90 a 100 cm B) De 30 a 40 cm C) De 70 a 80 cm D) De 50 a 62 cm (de 20 a 24 polzades)
A) Gris B) Negre C) Blanc D) Marró rogenc
A) Verticalment, de dalt a baix. B) D'un costat a l'altre, com les vaques. C) Mastellant d'avant enrere, en lloc de d'un costat a l'altre. D) Sense mastegar, empassant-ho sencer.
A) 365 dies B) 130–150 dies C) 90-100 dies D) 200-210 dies
A) Febre del dengue B) Malaltia de Chagas C) Virus del Zika D) Borreliosi similar a la malaltia de Lyme, pròpia del Brasil |