A) V KwaZulu-Natalu poblíž Durbanu, Jižní Afrika B) Přibližně 120 km západně od města Upington v provincii Severní Kapsko, Jižní Afrika C) Nedaleko Johannesburgu v provincii Gauteng, Jižní Afrika D) Blízko Kapského Města v provincii Západní Kapsko, Jižní Afrika
A) 1000 km² (386 čtverečních mil) B) 500 km² (193 čtverečních mil) C) 350 km² (135 čtverečních mil) D) 820 km² (320 čtverečních mil)
A) 45 metrů B) 30 metrů C) 100 metrů D) Přibližně 60 metrů
A) 100 m (328 stop) B) 150 m (492 stop) C) Přibližně 240 m (790 stop) D) 300 m (984 stop)
A) 1966 B) 1950 C) 1975 D) 1980
A) „Místo velkého hluku“ B) „Řeka života“ C) „Země diamantů“ D) „Domov vodopádů“
A) Úkryty z bambusu B) Kamenné chaty C) Matjiehuise, „domy z rohoží“ D) Teepee
A) Baobab B) Akácie C) Eukalyptus D) Strom chvějící se v bouři, nebo kokerboom
A) Komodský drak B) Chameleón C) Zelená iguána D) Nilský varan
A) 5 km (3,1 míle) B) 12 km (7,46 míle) C) 8 km (4,97 míle) D) 10 km (6,21 míle)
A) 14,4 km (8,9 míle) za 3 dny B) 20 km (12,43 míle) C) 10 km (6,21 míle) D) 5 km (3,11 míle)
A) Od června do září B) Od května do srpna C) Od října do prosince D) Od ledna do dubna
A) Africký slon B) Černý nosorožec (jižní a střední populace) C) Levhart D) Bílý nosorožec
A) Měsíční skála, exfoliační kupole B) Stolová hora C) Krugerova hora D) Hora Kilimandžáro
A) 30 metrů (98 stop) B) 40 metrů (131 stop) C) 20 metrů (66 stop) D) 50 metrů (164 stop)
A) Obří stromovitá aloe B) Kaktus C) Palma D) Kapradina
A) Ptáci, kteří se živí nektarem, například kolibříkovití. B) Tučňáci C) Orli D) Sovy
A) Měkké větve používali k výrobě pouzder na šípy. B) Dřevo používali ke stavbě přístřešků. C) Kořeny používali jako potravu. D) Listy používali k léčebným účelům.
A) Šeříkovitý strom B) Žirafa C) Lev D) Slon |