A) 1990 B) 1980 C) 1975 D) 1968
A) 1 010 km² (390 mil²) B) 750 km² (290 mil²) C) 1 200 km² (463 mil²) D) 500 km² (193 mil²)
A) 40 % B) 50 % C) 70 % D) 60 %
A) Lesní savana B) Fragmenty lesních porostů C) Zemědělská půda D) Savany s rozptýlenými stromy
A) Lophira lanceolata B) Afzelia africana C) Diospyros mespiliformis D) Triplochiton scleroxylon
A) Méně než 50 jedinců B) Více než 100 jedinců C) Není hlášeno žádné pozorování D) Přibližně 200 jedinců
A) Africký lev B) Bongo C) Západní červený kolobus D) Africký lesní slon
A) 287 B) 200 C) 350 D) 150
A) Je domovem více než 500 druhů ptáků. B) Je jediným stanovištěm pro určité vzácné druhy ptáků. C) Poskytuje útočiště významným populacím mnoha druhů ptáků. D) Má jedinečný vzorec migrace ptáků.
A) Polární sova B) Smaragdový špaček C) Pustvlk obecný D) Bělokřídlý orel
A) 10 % B) 5 % C) 3 % D) 20 %
A) Region Gagnoa B) Region Abidjan C) Region Sassandra-Marahoué D) Region Man
A) Sekundární les B) Galerijní les C) Hustý les D) Savana |