A) Ghana B) Mali C) Nigérie D) Burkina Faso
A) 1937 B) 2001 C) 1989 D) 1967
A) 100–200 metrů B) 235–310 metrů C) 400–500 metrů D) 300–400 metrů
A) mírně zvlněná vápencová planina B) plochá sedimentární planina C) strmá vulkanická planina D) vlnitá žulová planina
A) Eukalyptus globulus B) Borovice lesní C) Sekvojovec stálezelený D) Isoberlinia doka
A) bizon B) hroch C) slon D) lev
A) zvýšení turismu za účelem financování ochranářských aktivit B) vypracování udržitelných plánů pro využívání divoké zvěře v oblastech, jako je Deux Balés C) přesun antilop do bezpečnějších oblastí D) zřízení dalších národních parků
A) asi 100 B) více než 700 C) méně než 50 D) přibližně 400
A) 200 kilometrů čtverečních B) 800 kilometrů čtverečních C) 1000 kilometrů čtverečních D) 610 kilometrů čtverečních
A) galerijní les B) tropický deštný les C) listnatý les D) jehličnatý les
A) přirození predátoři B) lesní požáry C) nelegální lov ze strany organizace „Service de l’Elevage“ D) epidemie |