A) 30. dubna 1978 B) 22. března 2000 C) 9. června 1990 D) 15. srpna 1985
A) 3 500 hektarů (8 640 akrů) B) 2 765 hektarů (6 830 akrů) C) 4 100 hektarů (10 120 akrů) D) 1 200 hektarů (3 000 akrů)
A) Africký slon B) Barbarský divočák C) Africký zlatý vlk D) Barbarský jelen
A) Chránit jedinečné ekosystémy B) Zřídit vojenskou základnu C) Podporovat rozvoj měst D) Vytvořit průmyslovou zónu
A) Pouště B) Jezera C) Lesy D) Hory
A) Kulturní turistika B) Městská turistika C) Dobrodružná turistika D) Ekologická turistika
A) Pláže B) Hory C) Přírodní prameny D) Lesy
A) Pozůstatky starověkých civilizací B) Středověké hrady C) Moderní architektonické památky D) Průmyslové památky
A) Lyžování B) Surfing C) Pěší turistika D) Potápění
A) Gepard B) Severoafrický jelen C) Levhart D) Africký slon
A) Endemické rostliny B) Orchideje C) Kaktusy D) Invazivní druhy |