A) 1980 B) 1975 C) 1990 D) 1968
A) 500 km² (193 mil²) B) 750 km² (290 mil²) C) 1 200 km² (463 mil²) D) 1 010 km² (390 mil²)
A) 40 % B) 70 % C) 50 % D) 60 %
A) Savany s rozptýlenými stromy B) Fragmenty lesních porostů C) Lesní savana D) Zemědělská půda
A) Diospyros mespiliformis B) Lophira lanceolata C) Afzelia africana D) Triplochiton scleroxylon
A) Méně než 50 jedinců B) Přibližně 200 jedinců C) Více než 100 jedinců D) Není hlášeno žádné pozorování
A) Bongo B) Africký lev C) Africký lesní slon D) Západní červený kolobus
A) 350 B) 287 C) 150 D) 200
A) Je domovem více než 500 druhů ptáků. B) Poskytuje útočiště významným populacím mnoha druhů ptáků. C) Je jediným stanovištěm pro určité vzácné druhy ptáků. D) Má jedinečný vzorec migrace ptáků.
A) Pustvlk obecný B) Smaragdový špaček C) Polární sova D) Bělokřídlý orel
A) 3 % B) 20 % C) 10 % D) 5 %
A) Region Man B) Region Sassandra-Marahoué C) Region Gagnoa D) Region Abidjan
A) Sekundární les B) Hustý les C) Galerijní les D) Savana |