![]()
A) Sciurus carolinensis B) Canis latrans C) Sylvilagus floridanus D) Procyon lotor
A) Ameryka Południowa B) Australia C) Afryka D) Ameryka Północna
A) Owadożerne B) Wszystkożerny C) Mięsożerny D) Roślinożerny
A) 40 do 50 cali B) 5 do 10 cali C) 20 do 30 cali D) 10 do 15 cali
A) Wiadomości tekstowe B) Telepatia C) Wokalizacje i mowa ciała D) Tylko feromony
A) Starość B) Kolizje pojazdów C) Klęski żywiołowe D) Zatrucie
A) Południowy Meksyk B) Zachodnia Kanada C) Wschodnie Stany Zjednoczone D) Grenlandia Północna
A) Kanały ściekowe B) Strychy C) Parki D) Szkoły
A) Odra B) Wścieklizna C) Przeziębienie D) Ospa wietrzna
A) Scavenging B) Wędkarstwo C) Polowanie w sforach D) Żerowanie
A) 15-20 funtów B) 50-60 funtów C) 100-150 funtów D) 200-250 funtów
A) Pływanie B) Chodzenie C) Teleportacja D) Latanie
A) Ryba B) Owad C) Ssak D) Ptak
A) 20 B) 10 C) 2-5 D) 1
A) 20-25 lat B) 30-35 lat C) 2-3 lata D) 10-15 lat
A) Stado B) Strąk C) Stado D) Przedszkole
A) Tylko w ekstremalnie niskich temperaturach B) Czasami C) Nie D) Tak
A) Gęsi B) Kopce C) Nory D) Gniazda
A) Pustynie B) Oceany C) Lasy D) Góry |