A) Sciurus carolinensis B) Canis latrans C) Procyon lotor D) Sylvilagus floridanus
A) Afryka B) Ameryka Północna C) Ameryka Południowa D) Australia
A) Wszystkożerny B) Roślinożerny C) Mięsożerny D) Owadożerne
A) 5 do 10 cali B) 20 do 30 cali C) 10 do 15 cali D) 40 do 50 cali
A) Telepatia B) Wokalizacje i mowa ciała C) Wiadomości tekstowe D) Tylko feromony
A) Kolizje pojazdów B) Zatrucie C) Klęski żywiołowe D) Starość
A) Grenlandia Północna B) Wschodnie Stany Zjednoczone C) Południowy Meksyk D) Zachodnia Kanada
A) Szkoły B) Strychy C) Parki D) Kanały ściekowe
A) Wścieklizna B) Przeziębienie C) Ospa wietrzna D) Odra
A) Wędkarstwo B) Żerowanie C) Polowanie w sforach D) Scavenging
A) 50-60 funtów B) 100-150 funtów C) 15-20 funtów D) 200-250 funtów
A) Latanie B) Teleportacja C) Chodzenie D) Pływanie
A) Ptak B) Ssak C) Owad D) Ryba
A) 20 B) 1 C) 10 D) 2-5
A) 30-35 lat B) 10-15 lat C) 2-3 lata D) 20-25 lat
A) Stado B) Stado C) Strąk D) Przedszkole
A) Czasami B) Tak C) Tylko w ekstremalnie niskich temperaturach D) Nie
A) Gniazda B) Nory C) Kopce D) Gęsi
A) Oceany B) Góry C) Lasy D) Pustynie |