![]()
A) Felidae B) Ursidae C) Mustelidae D) Canidae
A) Рослиноїдні B) Ощадливий C) Всеїдний D) Хижак.
A) Білий B) Коричневий C) Грей. D) Чорний.
A) Африка B) Північна Америка C) Австралія D) Азія
A) Щеня. B) Оленятко. C) Дитинча. D) Комплект
A) 6 B) 5 C) 4 D) 3
A) 3 B) 1 C) 4 D) 2
A) Слух B) Смак C) Приціл D) Запах.
A) Тхір B) Американська норка C) Європейська норка D) Морська норка
A) Полювання заради хутра B) Зміна клімату C) Хвороби D) Хижацтво з боку інших тварин
A) Американська норка B) Як американська, так і європейська норки C) Європейська норка D) Морська норка
A) Це незаконно. B) Це заохочується. C) Це дозволено за наявності ліцензії. D) Відсутні будь-які регулювання.
A) Відсутність будь-яких білих плям. B) Хвіст, довший за тіло. C) Повністю чорне хутро. D) Велика біла пляма на верхній губі.
A) Миттєве запліднення B) Затримка імплантації C) Кілька приплодів на рік D) Відсутність періоду вагітності
A) Приблизно 1 кг B) Приблизно 600 г C) Приблизно 3,2 кг D) Приблизно 5 кг
A) Рідко перевищує три роки B) До двадцяти років C) Завжди перевищує п'ять років D) Зазвичай становить близько десяти років
A) Як харчова добавка. B) У будівельних матеріалах. C) Як джерело палива. D) У медичних препаратах, косметиці, а також для обробки шкіри.
A) Приблизно 30 см B) Приблизно 90 см C) Приблизно 50 см D) Приблизно 60 см
A) Більше 20 дитинчат B) Від шести до десяти дитинчат C) Лише один дитинча D) Немає дитинчат, оскільки норки не розмножуються
A) 39 днів B) 60 днів C) 76 днів D) 30 днів
A) 12,8 - 22,8 см B) 50 - 60 см C) 5 - 10 см D) 30 - 40 см
A) Приблизно 600 грамів B) Приблизно 1 кілограм C) Приблизно 3,2 кілограма D) Приблизно 5 кілограмів
A) 6 дитинчат B) 20 дитинчат C) 16 дитинчат D) 10 дитинчат
A) Приблизно 90 см B) Приблизно 60 см C) Приблизно 30 см D) Приблизно 50 см
A) Один B) Два C) Три D) Чотири
A) Їх необхідно тримати як домашніх тварин. B) Їх необхідно гуманно приспати. C) Їх необхідно випустити. D) Їх необхідно продати.
A) Тільки вночі. B) Тільки вдень. C) У будь-який час, навіть коли поруч люди. D) Тільки вранці та ввечері.
A) Лише території самців перетинаються. B) Так, всі території перетинаються. C) Ні, території ніколи не перетинаються. D) Територія самки іноді може перетинатися з територією самця.
A) Велика кількість інших норок B) Високі гори C) Відкриті поля D) Наявність достатньої кількості їжі
A) Території самців менші. B) Території самок більші. C) Території самок менші, ніж території самців. D) Вони мають однаковий розмір.
A) Наукові дослідження B) Домашні улюбленці C) Їжа D) Одяг
A) Закон про охорону навколишнього середовища 1990 року B) Закон про добробут тварин 2006 року C) Правила збереження місць існування та видів 2017 року D) Закон про дику природу та сільську місцевість 1981 року
A) 2019 B) 2020 C) 2021 D) 2022
A) Данія B) Сполучені Штати Америки C) Ірландія D) Іспанія
A) 33 500 B) 50 000 C) 15 000 D) 120 000
A) Активізм у сфері захисту прав тварин B) Екологічні проблеми C) Економічний спад D) Ризик зараження коронавірусом
A) Сполучені Штати B) Франція C) Нідерланди D) Іспанія
A) Сполучені Штати Америки B) Данія C) Іспанія D) Ірландія
A) 15 000 B) 33 500 C) 50 000 D) 120 000
A) Юта B) Нью-Йорк C) Техас D) Каліфорнія
A) Канада, Австралія, Японія B) Іспанія, Ірландія, Нідерланди C) Німеччина, Італія, Швеція D) Сполучені Штати Америки, Франція, Данія
A) Відкриті поля B) Скляні клітини C) Клітки типу "батарея" D) Дерев'яні вольєри
A) Зимова сплячка B) Пошук їжі C) Агресія D) Стереотипна поведінка
A) Організація Об'єднаних Націй B) Канадська національна рада з питань добробуту сільськогосподарських тварин C) Всесвітній фонд дикої природи D) Міжнародна асоціація норіварів
A) Вони посилюють стереотипну поведінку B) Так C) Ні D) Вони не мають жодного впливу
A) Надавати їм доступ до сонячного світла. B) Вмикати для них музику. C) Більше їх годувати. D) Залишати норкових тварин наодинці.
A) Металевий дріт B) Дерево C) Скло D) Пластик
A) Перегодовування B) Природна поведінка C) Надмірні фізичні навантаження D) Утримання в неволі |