Імператорський пінгвін - тест
Імператорський пінгвін
  • 1. Яка наукова назва імператорського пінгвіна?
A) Aptenodytes forsteri
B) Евдіпт хризокомний
C) Pinguinus impennis
D) Spheniscus demersus
  • 2. Де переважно живуть імператорські пінгвіни?
A) Арктика
B) Антарктида
C) Гренландія
D) Північний полюс
  • 3. Що їдять імператорські пінгвіни?
A) Тюлені та птахи
B) Комахи та черв'яки
C) Риба, кальмари та криль
D) Рослини та водорості
  • 4. Скільки яєць імператорські пінгвіни зазвичай відкладають за один раз?
A) 3
B) 1
C) 4
D) 2
  • 5. Якого кольору оперення у імператорського пінгвіна?
A) Синій і жовтий
B) Чорно-білий
C) Рожевий і фіолетовий
D) Червоний і зелений
  • 6. Як імператорські пінгвіни зігріваються в умовах суворих антарктичних температур?
A) Носіння товстих хутряних пальт
B) Працює, щоб виробляти тепло
C) Об'єднання у великі групи
D) Будівництво іглу
  • 7. Хто з наведених нижче є природним хижаком імператорських пінгвінів?
A) Леопардові тюлені
B) Косатки
C) Білі ведмеді
D) Горбаті кити
  • 8. Як довго імператорський пінгвін може затримувати дихання, пірнаючи за їжею?
A) До 45 хвилин
B) До 10 хвилин
C) До 5 хвилин
D) До 20 хвилин
Створено з That Quiz — де створення тестів та їх використання є доступними для математики та інших предметних областей.