A) Felidae B) Mustelidae C) Ursidae D) Canidae
A) Рослиноїдні B) Всеїдний C) Ощадливий D) Хижак.
A) Чорний. B) Грей. C) Коричневий D) Білий
A) Африка B) Азія C) Австралія D) Північна Америка
A) Комплект B) Оленятко. C) Щеня. D) Дитинча.
A) 3 B) 6 C) 4 D) 5
A) 2 B) 4 C) 3 D) 1
A) Смак B) Слух C) Приціл D) Запах.
A) Тхір B) Американська норка C) Європейська норка D) Морська норка
A) Полювання заради хутра B) Хижацтво з боку інших тварин C) Хвороби D) Зміна клімату
A) Морська норка B) Європейська норка C) Американська норка D) Як американська, так і європейська норки
A) Це дозволено за наявності ліцензії. B) Це незаконно. C) Це заохочується. D) Відсутні будь-які регулювання.
A) Велика біла пляма на верхній губі. B) Повністю чорне хутро. C) Хвіст, довший за тіло. D) Відсутність будь-яких білих плям.
A) Миттєве запліднення B) Кілька приплодів на рік C) Відсутність періоду вагітності D) Затримка імплантації
A) Приблизно 1 кг B) Приблизно 3,2 кг C) Приблизно 5 кг D) Приблизно 600 г
A) Рідко перевищує три роки B) Завжди перевищує п'ять років C) Зазвичай становить близько десяти років D) До двадцяти років
A) У будівельних матеріалах. B) Як харчова добавка. C) У медичних препаратах, косметиці, а також для обробки шкіри. D) Як джерело палива.
A) Приблизно 50 см B) Приблизно 30 см C) Приблизно 60 см D) Приблизно 90 см
A) Лише один дитинча B) Немає дитинчат, оскільки норки не розмножуються C) Більше 20 дитинчат D) Від шести до десяти дитинчат
A) 60 днів B) 76 днів C) 39 днів D) 30 днів
A) 50 - 60 см B) 12,8 - 22,8 см C) 5 - 10 см D) 30 - 40 см
A) Приблизно 3,2 кілограма B) Приблизно 1 кілограм C) Приблизно 600 грамів D) Приблизно 5 кілограмів
A) 10 дитинчат B) 20 дитинчат C) 16 дитинчат D) 6 дитинчат
A) Приблизно 60 см B) Приблизно 90 см C) Приблизно 50 см D) Приблизно 30 см
A) Два B) Три C) Один D) Чотири
A) Їх необхідно випустити. B) Їх необхідно гуманно приспати. C) Їх необхідно продати. D) Їх необхідно тримати як домашніх тварин.
A) Тільки вранці та ввечері. B) Тільки вночі. C) У будь-який час, навіть коли поруч люди. D) Тільки вдень.
A) Так, всі території перетинаються. B) Територія самки іноді може перетинатися з територією самця. C) Лише території самців перетинаються. D) Ні, території ніколи не перетинаються.
A) Велика кількість інших норок B) Наявність достатньої кількості їжі C) Відкриті поля D) Високі гори
A) Території самок менші, ніж території самців. B) Території самців менші. C) Вони мають однаковий розмір. D) Території самок більші.
A) Наукові дослідження B) Домашні улюбленці C) Їжа D) Одяг
A) Закон про охорону навколишнього середовища 1990 року B) Закон про добробут тварин 2006 року C) Закон про дику природу та сільську місцевість 1981 року D) Правила збереження місць існування та видів 2017 року
A) 2022 B) 2019 C) 2020 D) 2021
A) Данія B) Сполучені Штати Америки C) Іспанія D) Ірландія
A) 15 000 B) 33 500 C) 120 000 D) 50 000
A) Ризик зараження коронавірусом B) Екологічні проблеми C) Економічний спад D) Активізм у сфері захисту прав тварин
A) Франція B) Іспанія C) Сполучені Штати D) Нідерланди
A) Ірландія B) Сполучені Штати Америки C) Данія D) Іспанія
A) 120 000 B) 15 000 C) 33 500 D) 50 000
A) Юта B) Каліфорнія C) Нью-Йорк D) Техас
A) Канада, Австралія, Японія B) Сполучені Штати Америки, Франція, Данія C) Іспанія, Ірландія, Нідерланди D) Німеччина, Італія, Швеція
A) Скляні клітини B) Відкриті поля C) Клітки типу "батарея" D) Дерев'яні вольєри
A) Агресія B) Пошук їжі C) Стереотипна поведінка D) Зимова сплячка
A) Канадська національна рада з питань добробуту сільськогосподарських тварин B) Всесвітній фонд дикої природи C) Міжнародна асоціація норіварів D) Організація Об'єднаних Націй
A) Так B) Ні C) Вони не мають жодного впливу D) Вони посилюють стереотипну поведінку
A) Залишати норкових тварин наодинці. B) Більше їх годувати. C) Надавати їм доступ до сонячного світла. D) Вмикати для них музику.
A) Металевий дріт B) Скло C) Дерево D) Пластик
A) Утримання в неволі B) Надмірні фізичні навантаження C) Перегодовування D) Природна поведінка |